Skip to main content

panduan-bisnes-burger

E-BOOK: PANDUAN JANA 5 ANGKA SEBULAN DENGAN BISNES BURGER

 Akhirnya, Kini Rahsia Bagaimana Menjana Pendapatan Sampingan Atau Secara Sepenuh Masa Dengan Bisnes Burger Hingga Mampu Menjana Pendapatan Sekurang-kurangnya 5 Angka Sebulan Akan Dibongkarkan Dalam E-BOOK Ini.


Siapa Penulis?

Nama saya Md Fadzirul Afiq bin Dato’ Rusly atau lebih dikenali sebagai Afiq Dato’ Rusly. Untuk lebih mudah kan cerita, saya ni sebenarnya anak kepada Dato’ Hj. Rusly Abdullah atau lebih dikenali sebagai Chef Li yang merupakan penulis buku Bestseller “Jutawan Senyap”. Mungkin anda dah kenal dengan ayah saya ni :-)

Saya mempunyai kelulusan dalam Diploma Seni Kulinari serta Ijazah dalam bidang Gastronomy
Alhamdulillah, sepanjang penglibatan saya dalam bidang kulinari ini, saya telah berjaya melatih hampir 15,000 orang usahawan makanan melalui Kursus Masakan dan Memproses Makanan Chef Li.

Kini saya mengorak langkah dengan memperkenalkan Teknik Masakan Komersil iaitu teknik masakan khusus untuk perniagaan. Teknik masakan ini mengamalkan teknik masakan yang cepat, tepat dan jimat

OK, pasti kini anda dah pun mula makin berminat dengan bisnes burger ni, tapi masih ada lagi pelbagai tanda-tanya dan keraguaan dalam diri anda.

Siapa yang tak pernah makan burger?
Hmmm, ada ke?
Boleh dikatakan purata rakyat kita makan burger adalah 1 kali 1 minggu
Tambahan pulak sekarang ni macam-macam jenis burger ada, so masing-masing nak try.
Burger Ayam RM 3.00 x 100 biji x 20 hari = RM 6000..masyukk !
Antara contoh jenis burger

Ok, berbalik kepada cerita asal kita iaitu macam mana nak mulakan Bisnes Burger.

Tapi just nak ingatkan, sebelum memulakan apa-apa bisnes pun kita mesti belajar & letakkan matlamat kita.

Contohnya matlamat kita nak cari nafkah untuk keluarga, nak bantu mak ayah, nak langsaikan hutang, dan macam-macam lagi matlamat yang anda nak capai.

Memang kita semua dah ada kerja tetap, tapi adakah cukup untuk mencapai matlamat kita tersebut. Kalau tak cukup, maka terpaksalah kita cari side income lain untuk tampung.

Cuba bayangkan, kalau duduk kat bandar pendapatan isi rumah RM 6000 dah masuk kategori miskin bandar !

RM 6000 dah masuk kategori miskin bandar !

Kalau pendapatan bawah RM 6000 masuk kategori mana pulak?

Takpe, sekarang ni bukan masa kita untuk menyalahkan sesiapa.

Sekarang masa kita untuk berusaha mengubah kehidupan kita kepada yang lebih baik !
Ok, jom buat side income dengan Jual Burger !
Jap, Bisnes Burger Ni Memang Nampak Macam Best, Tapi....
  • Macam mana nak mula?
  • Untung ke buat bisnes ni?
  • Berapa modal nak start?
  • Macam mana nak kira costing semua tu?
  • Nak cari tempat-tempat strategik?
Dah habis pening dah ni !
Rileks-rileks !

Sekarang anda dah tak perlu nak pening-pening lagi fikirkan segala masalah-masalah tu.

Sebab semuanya bakal terjawab dengan cara menuntut ilmu.

Cara menuntut ilmu yang paling mudah adalah dengan membaca.

Sebab tu saya nak offer E-Book Special ni !

Memperkenalkan ...

Ebook Bisnes Burger – “Panduan Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger!”

 ebook
Wow ! so apa yang bestnya kalau baca E-Book ni?
Dalam E-Book ni akan dibongkarkan tentang perkara-perkara yang amat penting dalam memulakan Bisnes Burger:
  • Ketahui 9 kelebihan bisnes burger tepi jalan berbanding perniagaan makanan restoran atau apa-apa jenis perniagaan pun
  • Pendedahan 3 strategi ‘SUPER-POWERFUL’ yang wajib anda lakukan untuk mencapai pendapatan 5 angka setiap bulan
  • 5 aspek pengurusan yang wajib anda tahu dan amalkan dalam bisnes burger
  • Penerangan 5 faktor dari segi produk burger anda sendiri yang perlu anda ambil-kira untuk menjamin keuntungan
  • Pendedahan tentang 3 kelemahan bisnes burger bakar!
  • Ketahui 2 Teknik ‘RAHSIA’ bagaimana anda boleh tingkatkan profit margin
  • 5 langkah yang perlu anda ambil bagi membina jenama dan imej perniagaan burger anda
  • 18 ciri-ciri sebuah stall burger yang bagus perlu anda ketahui untuk menarik perhatian prospek
  • 14 teknik dan kriteria yang perlu anda ambil perhatian dalam memilih lokasi stall burger
  • 4 langkah yang perlu anda ambil sebagai persiapan sebelum membeli alatan stall burger anda
  • 8 tips untuk membersihkan peralatan bisnes burger anda dengan mudah dan cepat
  • 4 jenis lokasi yang WAJIB anda elakkan untuk anda berniaga burger
  • Pembongkaran 7 pantang-larang dalam bisnes burger yang perlu anda elakkan

Nak lagi ?
Jangan risau... ada lagi tambahan BONUS 2 FREE E-Book !


Hmmm...rasanya macam dah cukup banyak input dalam E-Book ni.

So, macam mana sekarang?

Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat dapat hasilnya insyaAllah.

Pilihan di tangan anda !

Jap, sebelum tu..........

Saya TAK JAMIN

Anda boleh terus berjaya lepas baca E-Book ni sebab E-Book ni cuma fundamental je..selebihnya datang dari usaha anda sendiri !

Tapi...............

Saya JAMIN

Anda akan dapat banyak ilmu daripada E-Book ni insyaAllah..dan saya jamin anda akan rugi kalau tak dapatkan ilmu ni !

 "Semoga Kita Sama-sama Berjaya"


KLIK SINI


Disclaimer: Ebook ini adalah hasil daripada ilmu, pengalaman serta kepakaran penulis dalam bidang tersebut. Kandungan dan maklumatnya adalah betul sewaktu penulisan dibuat. Ia adalah sebagai panduan. Hasilnya adalah berbeza pada setiap individu bergantung pada usaha dan kemahiran.