Skip to main content

panduan-bisnes-tudung


E-BOOK: PANDUAN MEMULAKAN BISNES TUDUNG TANPA PREMIS

Bagaimana Saya Jana Income 4 Angka Sebulan Menjual Tudung, Walaupun Tanpa Premis!

Ini Kisah dan Pengalaman Sebenar Saya Berniaga Tudung  Dengan Hanya Menggunakan Modal Dari Duit PTPTN!


Siapa Penulis?

Nama saya Madihah Mustafha!

Saya telah menceburi bidang perniagaan dengan menjual tudung sejak tahun 2012 lagi. Ketika itu, saya masih lagi sedang menuntut di sebuah IPT. Pada mulanya, saya hanya buat secara suka-suka sahaja. Saya hanya jual tudung ini kepada rakan-rakan terdekat sahaja.

Tapi lama-kelamaan, ramai pula yang nak beli tudung dari saya. Maklumlah, tudung yang saya jual ketika itu, memang kena dengan selera rakan-rakan yang rata-ratanya adalah golongan student. Tudung yang saya jual, harganya sedikit bajet, tetapi kualitinya tetap baik dan cantik!
Disebabkan permintaan yang semakin hangat! Maka, saya telah bertekad untuk menjalankan perniagaan tudung ini dengan lebih serius lagi.

Sebagai seorang yang bergelar pelajar ketika itu, saya memang tidak mempunyai modal yang besar. Jadi, nak tak nak, saya gunakan sebahagian duit PTPTN yang saya terima, sebagai modal untuk saya mula membeli stok!

Alhamdulillah! Bermula dari
modal pertama yang berjumlah RM600.... saya berjaya "rolling" duit itu sehingga menghasilkan pendapatan 4 angka setiap bulan sewaktu saya masih lagi sedang belajar!
Perkara ini telah membuka mata saya dan saya nampak, bisnes tudung ini mempunyai potensi yang sangat besar!


Anda pernah dengar brand MADIHAH SCARF?
Beliau lah pengasasnya.

Madihah Mustafha pengasas Madihah Scarf

Antara pelanggan Madihah Scarf

Apa yang spesyelnya E-Book ni?

Secara ringkasnya boleh diterangkan dalam beberapa point. Tapi untuk lebih detail dan mendalam anda kena dapatkan E-Book ini sekarang.
  • Panduan skill terpenting iaitu skill menjual
  • Ketahui 3 target market tudung
  • Rahsia lubuk pembekal tudung!
  • Teknik dan cara mengambil gambar yang memukau dengan bajet yang rendah!
  • Ketahui teknik meletak harga dengan betul
  • Tips buat ayat iklan 
  • Case Study - bagaimana jana untung RM15k menjelang Ramadan
  • Bagaimana menghasilkan Tudung jenama sendiri
Anda juga akan dapat FREE 3 E-Book berkaitan Bisnes di Shopee.
Nak tahu buku apa?
Boleh dapatkannya di sini !
Jom kita tengok Testimoni pengguna E-Book Panduan ni:

Mari kita lihat beberapa orang yang telah mendapatkan ebook ini dan telah bertindak mengikuti apa yang diajarkan di dalam ebook ini!
Jap, tadi saya ada inform pasal FREE 3 E-Book tu kan?
Yang ni la maksud saya tuKalau dah rasa nak mula Bisnes buat Brand tudung sendiri boleh la dapatkan E-BOOK ni sekarang siap dapat E-Book FREE lagi tu !
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Disclaimer: Ebook ini adalah hasil daripada ilmu, pengalaman serta kepakaran penulis dalam bidang tersebut. Kandungan dan maklumatnya adalah betul sewaktu penulisan dibuat. Ia adalah sebagai panduan. Hasilnya adalah berbeza pada setiap individu bergantung pada usaha dan kemahiran.