Skip to main content

176-template-copywriting


E-BOOK: 176 TEMPLATE COPYWRITING (STORY SELLING)

Untuk Anda Yang Masih Tercari-cari Skrip Copywriting Story Telling Yang Boleh Membantu Memukau Pembaca

Dengan 44 niche produk berbeza membuatkan anda mudah untuk menghasilkan copywriting menarik pembaca SEMUDAH Copy, Edit dan Paste sahaja!


Siapa Penulis?

Nama saya Hafiz Mansor.

Selain Founder kepada produk jenama CoolHijab, Penulis Buku Bagaimana Bankrap Menjadikan Aku Kaya, saya juga membuat service copywriting dan menjadi penulis dibelakang tadbir bagi page-page di Facebook dan orang-orang tertentu.

Saya banyak menulis copywriting bagi jualan produk dan service. Dari sini saya banyak belajar sesuatu tentang bagaimana menarik minat orang membaca sesuatu di media sosial dan menjual didalam penulisan tersebut.

Saya telah menghasilkan lebih dari 300 Story Selling /Copywriting untuk client saya. Ada yang dapat ramai ejen dan stokis baru malah ada yang buat puluh ribu jualan sebulan hanya dengan satu Story Selling sahaja yang di buat Ads.

Sehingga ke hari ini, masih ramai yang booking slot untuk saya buat Story Selling bagi produk/service mereka. Saya caj diantara RM150-RM350 untuk satu Story Selling.

Disebabkan ramai yang nak belajar Story Selling, Tercetusnya idea untuk terbitkan 176 Template Story Selling yang memukau dan menarik perhatian Pembaca.

Saya nekad bantu dengan hasilkan 44 jenis produk dan service dimana 1 produk terdapat 4 Emosi Story Selling.

Ia memudahkan anda gunakan bagi tarikan orang membaca dan seteruskan membuahkan hasil. Hanya Copy, Edit dan Paste sahaja.


Apa Yang Bestnya E-Book Ni?
Yang paling BEST pasal E-Book ni, anda cuma perlu Copy, Edit & Paste sahaja, tak perlu dah pening-pening kepala !

Lagi satu yang BESTNYA, setiap satu copywriting tu siap ada 4 EMOSI berbeza !


Contoh 1


Contoh 2

Contoh 3

Antara 44 niche copywriting yang 'Ready to Use':

Cari Ejen Stokis + Jual Baju Melayu + Jual Kereta + Jual Kuih Raya + Jual Kursus Spa + Jual Makanan + Jual Mesin Penapis Air + Jual Pakaian Kanak-Kanak + Jual Pakaian Wanita + Jual Pakaian Wanita Mengandung + Jual Pakej Pelancongan + Jual Pakej Perkahwinan + Jual Perabot + Jual Perfumes + Jual Produk Besarkan Payudara + Jual Produk Buang Bulu + Jual Produk Doorgift + Jual Produk Gatal Kulit + Jual Produk Hilang Parut + Jual Produk Hilangkan Kotoran + Jual Produk Jerawat + Jual Produk Ketat Wanita + Jual Produk Kurus + Jual Produk Madu + Jual Produk Minda + Jual Produk Pembersihan Kereta + Jual Produk Rambut + Jual Produk Resdung + Jual Produk Sakit Lutut + Jual Produk Tambah Susu Ibu + Jual Produk Ubat Kuat + Jual Sabun Hilang Daki + Jual Set Krim Kecantikan + Jual Takaful Insurans + Jual Tudung + Service Aircond + Service Bekam + Service Buat Design + Service Buat Website + Service Coaching + Service Homestay + Service Mengajar Kelas Makeup + Service Photographer Videographer + Service Repair Komputer
Ada Testimoni @ Apa2 Hasil Kerja Tak?

Antara hasil kerja @ Testimoni Story Selling yang dihasilkan:


Jom Kita Tengok Testimoni PenggunaWow, Menarik..Ada Apa2 Bonus Tambahan Tak?

Ofkos la ada BONUS !
E-Book FREE
"RAHSIA, CARA DAN FORMAT STORY SELLING !"

Saya pertama kali akan dedahkan cara bagaimana saya membuat Story Selling.

Ini rahsia saya cari makan sebenarnya. Sepatutnya saya simpan dan makan sorang sahaja.

Susah nak buat story selling tapi selepas anda baca dan buat, pastinya memudahkan anda membuat pelbagai story selling dengan mudah!

Tak perlu upah orang atau saya lagi. Jimat duit anda RM150 hingga RM350 untuk story selling.Wow, I Like It !

MENARIK KAN?

Mesti anda rasa berbaloi-baloi sangat dengan  BONUS BEST ni kan?

PERCAYA CAKAP SAYA.. Dengan template yang anda beli ni, silap-silap anda dapat lebih dari duit yang anda keluarkan.

Sebelum berjaya buat orang beli, anda mesti berjaya buat orang baca dan nak tahu produk dan tawaran apa yang anda berikan dalam Story Selling.

Jadi, alang-alang anda dah jumpa 176 Template Copywriting The Story Selling yang boleh COPY, EDIT dan PASTE ni, grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik!

Saya pasti naikkan harga sebab ini lubuk dan rahsia saya cari makan. Jadi saya boleh naikkan harga dan tutup jualan pada bila-bila masa sahaja.


So, macam mana sekarang?

Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat dapat hasilnya insyaAllah.

Pilihan di tangan anda !

Jap, sebelum tu..........

Saya TAK JAMIN

Anda mungkin tak boleh dapat hasil yang sama seperti mereka. Tapi, jika anda mencuba dan berusaha tak mustahil anda akan jadi lebih baik dari mereka !

Tapi...............

Saya JAMIN

Anda akan dapat banyak ilmu daripada E-Book ni insyaAllah..dan saya jamin anda akan rugi kalau tak dapatkan ilmu ni !

 "Semoga Kita Sama-sama Berjaya"


KLIK SINI 
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.                                         

Disclaimer: Ebook ini adalah hasil daripada ilmu, pengalaman serta kepakaran penulis dalam bidang tersebut. Kandungan dan maklumatnya adalah betul sewaktu penulisan dibuat. Ia adalah sebagai panduan. Hasilnya adalah berbeza pada setiap individu bergantung pada usaha dan kemahiran.